Personvernpolicy og cookies

Drivstua gartneri AS tar personvern på alvor. Derfor håndterer vi alle persondata i henhold til den nye personvernforordningen, også kjent som GDPR (General Data Protection Regulation).

Nettstedet www.drivstua.no gir deg mulighet til å benytte våre tjenester. butikk.drivstua.no eies av Drivstua gartneri AS med org.nr. 985 326 088, Tyholtveien 97 7046 TRONDHEIM.

Daglig leder i Drivstua gartneri AS er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene som utføres av Drivstua gartneri AS.

Datatilsynet fører tilsyn med at personvernlovgivningen overholdes. Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket, kan du rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no).  

Om vår personvernerklæring
Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og handlehistorikk. Behandling av personopplysninger omfatter all bruk av personopplysninger, herunder innsamling, strukturering, lagring og utlevering av slik informasjon. 

Når du tar i bruk tjenester som tilbys via www.drivstua.no eller vår fysiske butikk, kan det være nødvendig å behandle dine personopplysninger for å oppfylle avtalen du har inngått med oss. Dersom du ikke har tatt i bruk tjenestene vi tilbyr, kan vi behandle dine personopplysninger når du samtykker til det. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på butikk@drivstua.no.

Nettstedet butikk.drivstua.no
Vårt nettsted butikk.drivstua.no gir deg informasjon om oss og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å kjøpe våre produkter.  Når du tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. 

Hvem er behandlingsansvarlig?
Drivstua gartneri AS er behandlingsansvarlig og har ansvaret for behandling av dine personopplysninger når du benytter deg av tjenester via vår nettside eller i vår fysiske butikk. 

Informasjonssikkerhet
Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og har etablert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet, tilgjengelighet og integritet. Det er kun medarbeidere som har tjenstlig behov som har tilgang til personopplysningene vi samler inn. Drivstua gartneri AS har implementert gode rutiner for tilgangskontroll, lagring og behandling. Vi gir opplæring til ansatte og tredjeparter der det er relevant for å fremme bevissthet om våre retningslinjer og rutiner for personvern.

Hvordan behandler vi dine personopplysninger?
Drivstua gartneri AS behandler dine personopplysninger når det er nødvendig for å oppfylle en kjøpsavtale mellom deg og Drivstua gartneri AS. Dersom mottaker av tjenester er en tredjepart, behandler vi mottakerens personopplysninger på bakgrunn av vår berettigede interesse i å levere tjenestene vi tilbyr. 

Når du bestiller tjenester via vår nettbutikk eller interflora.no behandler vi følgende informasjon:
Fornavn
Etternavn
Adresse (Kun ved registrering av kundekonto)
Telefonnummer
E-post
IP adresse
Mottakers navn
Mottakers adresse
Mottakers telefonnummer
Eventuell tekst i kort

 Drivstua gartneri AS oppbevarer ikke kredittkortopplysninger, men da vi i enkelte tilfeller etter samtykke fra kunde må etterbelaste betalingskortet som ble benyttet ved bestilling for dekking av kostnader for ekstra utkjøring, vil kredittkortopplysningene bli lagret kryptert hos vår betalingsleverandør NETS i inntil 10 dager. NETS er PCI sertifisert på aller høyeste nivå, og håndterer kortbetalinger for over 25000 nettbutikker. Personnummeret blir ikke lagret hos Drivstua gartneri AS

Når du bestiller tjenester direkte fra vår fysiske butikk, behandler vi følgende informasjon:
Fornavn
Etternavn
Adresse (Kun ved betaling mot faktura)
Telefonnummer
E-post
Mottakers navn
Mottakers adresse
Mottakers telefonnummer
Eventuell tekst i kort

Det er frivilling å gi fra seg personopplysningene, men dersom du ikke gir fra deg opplysningene kan du heller ikke benytte våre tjenester som krever behandling av personopplysninger.

Får andre tilgang til dine personopplysninger? 
Drivstua gartneri AS deler kun dine personopplysninger med andre virksomheter dersom det er nødvendig for å ivareta den daglige driften av Drivstua gartneri AS. Det rettslige grunnlaget for dette er berettiget interesse, idet vi ønsker å effektivisere driften og tilby en best mulig tjeneste. Videre vil vi dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Hvor lagres dine personopplysninger?
Personopplysninger som behandles av Drivstua gartneri AS lagres på servere i Norge og Europa. Vi lagrer ikke personopplysninger i land utenfor EU/EØS.

Bruk av Informasjonskapsler i vår nettbutikk
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.

Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden. Du finner en oversikt over informasjonskapslene som brukes på www.drivstua.no her: Infokapsler på www.drivstua.no

Rett til innsyn, endring, sletting 
Du kan kreve innsyn i egne personopplysninger som Drivstua gartneri AS behandler ved å henvende deg til Drivstua gartneri AS. Du kan kreve at uriktige personopplysninger blir rettet, at behandlingen begrenses og du kan protestere mot behandlingen. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling, kreve dataportabilitet eller kreve at dine personopplysninger slettes. Vi kan ikke slette informasjon som vi er rettslig forpliktet til å oppbevare, dette gjelder for eksempel bilag, som etter bokføringsloven lagres i 5 år.

Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte butikk@drivstua.no. Alle henvendelser om utøvelse av rettigheter må skje skriftlig slik at vi kan dokumentere dine ønsker og forsikre oss om at vi er i kontakt med riktig person. Du må også fremvise legitimasjon, slik at vi får bekreftet din identitet. Vi trenger navn, adresse, mobil og epost for å kunne søke i våre systemer. Det vil hjelpe oss i søket om du kan angi hvilken forbindelse du har eller har hatt med Drivstua gartneri AS.


Du vil få fremlagt en kopi av personopplysningene Drivstua gartneri AS. Dersom du ber om flere kopier, vil vi kunne kreve et rimelig gebyr basert på administrasjonskostnadene. Elektroniske henvendelser vil bli besvart elektronisk med mindre andre ønsker er fremlagt.
Hvis du sender oss en anmodning om å få utøve dine rettigheter, vil vi besvare denne så snart som mulig etter at vi mottar den og senest innen 30 dager.

Oppbevaring av personopplysninger
Drivstua gartneri AS lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har. 
Vi vil slette personopplysninger om deg som dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Sist endret: 11.12.2021

Kontaktinfo

Kjøpsinfo

Følg oss på


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer om personvern.